Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας και συνελήφθη
Δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας και συνελήφθη

Δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας και συνελήφθη

Γι πείθεια και παράβαση του ΚΟΚ συνελήφθη 20χρονος από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου σήμερα το πρωί στην συμβολή των οδών Ιωλκού – Αγ. Γεωργίου.

Ο νεαρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς στην προσπάθειά του να διαφύγει του ελέγχου, παραβιάζοντας και φωτεινό σηματοδότη και δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών.

Ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ από τον έλεγχο προέκυψε ότι του είχε αφαιρεθεί η ικανότητας οδήγησης για παρελθόντα του ΚΟΚ, ενώ το στερούνταν πινακίδων κυκλοφορίας και ασφαλιστήριο συμβολαίου.

Καταδικαστική απόφαση για

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 78χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του ηλικιωμένου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης 14 μηνών για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή κατα.

Τέλος από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 19χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων κι από αστυνομικούς του Α.Τ. .πηλίου ένας 30χρονου ομοεθνής του για το ίδιο αμα και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση