Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Χειροδίκησε κατά της συντρόφου στη Σκόπελο
Χειροδίκησε κατά της συντρόφου στη Σκόπελο

Χειροδίκησε κατά της συντρόφου στη Σκόπελο

Χειροδίκησε 54χρονος κατά της συντρόφου στη Σκόπελο και σχηματίστηκε σε βάρος του  από το Α.Τ. Σκοπέλου δικογραφία για ενδοοικογενειακή και κλοπή .
Ο 54χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε με τα χέρια του την 61χρονη σύντροφό του, προκαλώντας της σωματικές βλάβες και της έκλεψε από το πορτοφόλι 50 ευρώ.
Μηχανική βλάβη σε ιστιοφόρο
Μηχανική βλάβη προκλήθηκε σε ιστιοφόρο κι ενημερώθηκε  χθες βράδυ  η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, για ακυβερνησία, λόγω μηχανικής βλάβης, του ιστιοφόρου σκάφους “ESTRELIA”, σημαίας Αγγλίας, με πέντε επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σκοπέλου.
Άμεσα στο σημείο, έσπευσε περιπολικό σκάφος του λιμενικού ,  καθώς και το σκάφος «LUNA ROSA», σημαίας Αγγλίας, με τη συνδρομή του οποίου το “ESTRELIA” ρυμουλκήθηκε, συνοδεία του λιμενικού, στο λιμάνι Λουτρακίου στη Γλώσσα Σκοπέλου, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Τμήμα Σκοπέλου του υ Σκιάθου.
Έκλεψε συρτάρι ταμειακής από   στην Αλόννησο
Εν τω μεταξύ, για κλοπή συνελήφθη 38χρονος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου.
Ο δράστης μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ιδιοκτησίας 37χρονου κι αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε 20 ευρώ, καθώς και 10 δελτία ημερήσιας κίνησης.
 
Κυκλοφορούσε με κλεμμένο στο Βόλο
Κυκλοφορούσε με κλεμμένο και χωρίς 37χρονος στο Βόλο  και  συνελήφθη   από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κατηγορούμενος  για κλοπή.
Ο 37χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κυκλοφορεί με δίκυκλο ιδιοκτησίας 41χρονης, το οποίο είχε κλέψει στις 10 Αυγούστου κι από το οποίο μάλιστα είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ.Ρ. Φεραίου συνελήφθη στο Βελεστίνο 60χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. στερούμενος άδειας ικανότητας ς (του είχε αφαιρεθεί) .
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 29χρονος Αλβανός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,91 γρ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση