Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Χαστούκισε την αδελφή του και συνελήφθη
Χαστούκισε την αδελφή του και συνελήφθη

Χαστούκισε την αδελφή του και συνελήφθη

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ένας 35χρονος  από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, κατηγορούμενος για πρόκληση ενδοοικογενειακής βίας και ελαφρών σωματικών  βλαβών.

Ο νεαρός  συνελήφθη μετά από μήνυση της 38χρονης αδελφής του,  η οποία κατήγγειλε ότι στις 2.30 τα ξημερώματα, για προσωπικές διαφορές που είχαν, την έπιασε από το λαιμό και τη χαστούκισε , προκαλώντας της .

Να σημειωθεί ότι ο  35χρονος  είναι ο ίδιος  που είχε συλληφθεί μετά από κατα στο Βόλο,  το απόγευμα της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, διότι δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και είχε αποδειχτεί ότι του είχε αφαιρεθεί το διότι ήταν .

Ο ίδιος είχε πει στο Δικαστήριο ότι χάρηκε που βρήκε δουλειά και πήρε το αυτοκίνητο για να πάει μια βόλτα και τελικά καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση, που μάλιστα δεν είχε να πληρώσει και έκανε διακανονισμό.

Νεαροί οδηγούσαν χωρίς

Για μοτοσικλετών, χωρίς άδεια ικανότητας ς συνελήφθησαν δύο σήμερα στο Βόλο.

Πρόκειται για έναν 18χρονο και έναν 24χρονο, που συνελήφθησαν σε αστυνομικό έλεγχο.

Παράνομο

Με την κατηγορία του παράνομου υπαίθριου εμπορίου συνελήφθη ένας 57χρονος Αλβανός από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Ο αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι πωλούσε χωρίς άδεια 70 τεμάχια ρούχων, που κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 200 €.

Συνελήφθη με χασίς και  χάπια

Για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ένας 57χρονος.

Σε αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια μικρο 2,30 γραμ., 93 χάπια stendon και εννέα χάπια lexotanil, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση