Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη
Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη

Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη

Θεαματική ανατροπή πραγματοποιείται στην υπόθεση του θανάτου του Ρεθυμνιώτη φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.

Οπως είπε στην «Κ» ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου σπουδαστή, κ. Δημήτρης Μπούκας, «παρά το γεγονός ότι το κακούργημα δεν έχει ακόμη προσωποποιηθεί, θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχει νέα τροπή και πρέπει να αναμένουμε πλέον το αποτέλεσμα της κύριας ανάκρισης στην οποία έχει παραπεμφθεί η υπόθεση».

Η δίωξη στρέφεται κατά αγνώστων, καθώς από τις έως τώρα έρευνες δεν εντοπίστηκαν οι δράστες. Ομως το γεγονός ότι η άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία δίδει άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται να χάνει έδαφος.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούκα, υπάρχουν επίσης κατηγορίες εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και αυτό αφορά προφανώς και συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

«Είμαι βέβαιος ότι τη μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!», δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Μπούκας, θεωρώντας ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει σαφής χαρακτηρισμός της πράξης ως αυτοχειρία ή ανθρωποκτονία.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

  • #Alzheimer παρουσιάζει και η καρδιά - https://t.co/Q0OrUI80N3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση