Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη
Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη

Χάνει έδαφος η εκδοχή αυτοκτονίας για τον Γιακουμάκη

Θεμτική ανατροπή πραγματοποιείται στην υπόθεση του θανάτου του Ρεθυμνιώτη φοιτητή Βαγγέλη ιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και βία κατ' εξακολούθηση.

Οπως είπε στην «Κ» ο δικηγόρος της ς του άτυχου σπουδαστή, κ. Δημήτρης Μπούκας, «παρά το γεγονός ότι το κακούργημα δεν έχει ακόμη προσωποποιηθεί, θεωρείται βέβαιο ότι υπάρχει νέα τροπή και πρέπει να αναμένουμε πλέον το της κύριας ανάκρισης στην οποία έχει παραπεμφθεί η υπόθεση».

Η δίωξη στρέφεται κατά αγνώστων, καθώς από τις έως τώρα δεν εντοπίστηκαν οι . Ομως το γεγονός ότι η Εισαγγελία άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία δίδει άλλη διάσταση στην υπόθεση, καθώς η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται να χάνει έδαφος.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούκα, υπάρχουν επίσης κατηγορίες εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και βία κατ' εξακολούθηση και αυτό αφορά προφανώς και συμφοιτητές του στη αλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

«Είμαι βέβαιος ότι τη μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία!», δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Μπούκας, θεωρώντας ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει σαφής χαρακτηρισμός της πράξης ως αυτοχειρία ή ανθρωποκτονία.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση