Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας
Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα δεξιώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς και τα διατέθηκαν στο Βόλου.

Το διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.

Η Ελένη Τασιά, του υ, ευχαρίστησε τη , επισημαίνοντας μάλιστα ότι από πολύ νωρίς το πρωί, οι δημιουργίες των αστυνομικών είχαν πουληθεί όλες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «από τις πρωινές ώρες οι κατασκευές των αστυνομικών είχαν εξαφανιστεί και φέραμε και δικές μας κατασκευές από το Ορφανοτροφείο».

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλιας, ανέφερε ότι «Μετά από πρωτοβουλία της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικοί έκαναν δημιουργίες τις οποίες παρουσίασαν, ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο Ορφανοτροφείο. Εκτός από το έργο της αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή εγκλήματος, συνδράμουμε και κοινωνικά προσφέροντας από το υστέρημά μας κι εμείς όσο μπορούμε για τη στήριξη Ιδρυμάτων που έχουν ανάγκες».

Τέλος είπε ότι η συγκέντρωσε τρόφιμα τα οποία σήμερα δόθηκαν στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και στο Γηροκομείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση