Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας
Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας

Ενόψει του εορτασμού της

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ς έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό που αποβλέπει στην ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την των τροχαίων ατυχημάτων

Από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ς λαμβάνονται τροχαίας σε ολόκληρο το της Θεσσαλίας, ενόψει του εορτασμού της , με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες ομαλούς και ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων στις περιοχές αρμοδιότητάς της.

Ενδεικτικά, τα μέτρα περιλαμβάνουν τροχονομικούς ελέγχους για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης κ.ά., αστυνόμευση στις εισόδους και εξόδους των πόλεων, των οδηγών για τυχόν ύπαρξη κυκλοφοριακών προβλημάτων κ.ά.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται σε όλους ασφαλείς μετακινήσεις κατά τον εορτασμό της μεγάλης εορτής του Δεκαπενταύγουστου, έναν εορτασμό διαφορετικό στο πλαίσιο της διασποράς του κορωναϊού και των μέτρων ς που οφείλουμε να τηρούμε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση