Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αύριο το ετήσιο μνημόσυνο της αστυνομικού Ελένης Βενέτη
Αύριο το ετήσιο μνημόσυνο της αστυνομικού Ελένης Βενέτη

Αύριο το ετήσιο μνημόσυνο της αστυνομικού Ελένης Βενέτη

Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική είδηση του θανάτου της αστυνομικού Ελένης Βενέτη, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η άτυχη 25χρονη κοπέλα, καταγόταν από τη Ν. Ιωνία και υπηρετούσε στο Α.Τ. Σκιάθου.

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Βενέτη αύριο Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 8 το πρωί στον Ιερό Ναό στο Βόλο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον άδικο και πρόωρο χαμό της πολυαγαπημένης μας συναδέλφου, φίλης, αδερφής, Βενέτη Ελένης.

Ένας χρόνος δίχως το εκφραστικό της χαμόγελο, δίχως την αγγελική της φυσιογνωμία, δίχως το ασίγαστο πάθος της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, δίχως τα συναισθήματα χαράς και αγάπης, που απλόχερα μοίραζε σε όλους μας. Δίχως όλα αυτά, ο χρόνος κυλά αργά και βασανιστικά.

Σε μία σύγχρονη κοινωνία που αναζητεί ψευτοήρωες προκειμένου να αναγεννηθεί από τα συντρίμμια της, τι πιο ηρωικό από τον τρόπο, που η ξεχωριστή αυτή συνάδελφός μας αντιμετώπισε τη ζωή, το λειτούργημα που επιτελούσε ως αστυνομικός, αλλά και τη μετάβασή της στην αιωνιότητα.

Μία συνάδελφος, που ακόμη και όταν υποβάλλονταν σε χημειοθεραπείες, το βασικό της μέλημα ήταν η επιστροφή της στην Υπηρεσία, η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πολιτών, που ταπεινά και με σεβασμό υπηρέτησε επί τέσσερα χρόνια στο νησί της Σκιάθου, του οποίου οι απλοί κάτοικοι ακόμη αναζητούν το και την ευλάβεια, που επεδείκνυε στην επίλυση των προβλημάτων τους.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, έχουμε ηθική υποχρέωση να τιμούμε και να μην ξεχνούμε ποτέ τους ήρωές μας, που η ζωή, αλλά και ο θάνατός τους, αποτελεί για όλη την κοινωνία παράδειγμα προς μίμηση.

Όχι άλλα δάκρυα για την Ελένη… Στους δεν πρέπουν δάκρυα, μόνο τιμή και δόξα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση