Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αθίγγανος διέρρηξε φαρμακείο
Αθίγγανος διέρρηξε φαρμακείο

Αθίγγανος διέρρηξε φαρμακείο

Γι συνελήφθη  ένας 44χρονος ρομά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σήμερα το μεσημέρι.

 

Η σημειώθηκε στη 1.40 μετά τα μεσάνυχτα όταν ο δράστης μπήκε σε φαρμακείο στο Βόλο, παραβιάζοντας το παράθυρο και έκλεψε ποσό 600 € από την ταμειακή μηχανή, καθώς και έναν φορητό υπολογιστή αξίας 600 €.

Τις κινήσεις του όμως κατέγραψαν κάμερες, με αποτέλεσμα οι αστυ να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της κλοπής.

με ποσότητα κάνναβης

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη, σήμερα (23-03-) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , ένας 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από κατάλληλη αξιο στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (133,1) γραμμαρίων, ένας τρίφτης και μία ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τέλος από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη σήμερα στο Βόλο ένας 40χρονος πεζός, διότι σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε 10 χωρίς ιατρική συνταγή τα οποία κατασχέθηκαν.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση