Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αθίγγανη έκανε ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι
Αθίγγανη έκανε ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι

Αθίγγανη έκανε ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι

 Αθίγγανη έκανε ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι  και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και  σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ρευματοκλοπή.
Σε έλεγχο που διενήργησαν οι , σε συνεργασία με κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ , διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη  ρευματοδοτούσε το σπίτι της παράνομα για πέντε χρόνια προκαλώντας ζημιά στην επιχείρηση ύψους 5.000 ευρώ.
  Συνελήφθη με μαχαίρι και γκλομπ
Εν τω μεταξύ για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, συνελήφθη σήμερα 68χρονος από αστυνομικούς της Τροχαίας.
Σε έλεγχο που έκαναν οι στον οδηγό, κατελήφθη ο 68χρονος να έχει στο όχημά του ένα μαχαίρι μήκους 27 εκ. με λάμα μήκους 15 εκ., καθώς και μία ξύλινη ράβδο μήκους 50 εκ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Α.Τ. και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα.
Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι το οποίο είχε κλαπεί στις 9 Μαΐου. Το ιδιοκτησίας 47χρονου, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Συνελήφθησαν χωρίς δίπλωμα
Τέλος 12  δικυκλιστές συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, να οδηγούν χωρίς δίπλωμα.
Στο πλαίσιο ελέγχων, συνελήφθησαν έξι άτομα από την Τροχαία Βόλου και συγκεκριμένα  πέντε άνδρες ηλικίας 66, 42, 53, 19 και 31 ετών και μία γυναίκα 55 ετών, τρία άτομα από το Α.Τ. Σκιάθου: ένας 25χρονος, ένας 36χρονος Αλβανός κι ένας υπήκοος Μπαγκλαντές, δύο άτομα από το Α.Τ. Β.Πηλίου: ένας 69χρονος κι ένας 36χρονος κι από το Α.Τ. Αλμυρού ένας , καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν δίκυκλα, στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης.
 Επίσης από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 21 και 26 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση