Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό
Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό

Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωναϊού, πραγματοποιούνται καθημερινά από τις αστυνομικές Υπηρεσίες εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη Θεσσαλία.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των -4- Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας μας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας):

 • πραγματοποιήθηκαν -1.098- έλεγχοι, εκ των οποίων –80– σε καταστήματα,

 • συνελήφθησαν -6- άτομα, ενώ

 • αναστάλθηκε η λειτουργία –4– καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες συλλήψεις έλαβαν χώρα στην και στη Σκιάθο, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, ως ακολούθως:

 1. Σε περιοχή της Ελασσόνας, συνελήφθη τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), ένας Έλληνας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κέντρο διασκέδασης και να εξυπηρετεί -42- όρθιους πελάτες. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 1. Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνη και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από -50- όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Επιπλέον, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 1. Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνος και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από -60- όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Επιπλέον, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 2. Στη Σκιάθο, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-08-2021), ένας Έλληνας, διότι διοργάνωσε, με έτερους άγνωστους δράστες, -πάρτι σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο, μετά μουσικής και αλκοολούχων ποτών, με τη συμμετοχή περί των -150- ατόμων. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -50.000- ευρώ.

Επιπλέον:

 • στο Βόλο, επιβλήθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο επιχείρησης (κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος) διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ, διότι εξυπηρετούσε -15- όρθιους πελάτες, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Από τη Γενική Περιφερειακή τονίζεται ότι οι παραπάνω έλεγχοι που έχουν σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας συνεχίζονται.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

 • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

 • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

 • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση