Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό
Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό

Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωναϊού, πραγματοποιούνται καθημερινά από τις αστυνομικές Υπηρεσίες εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη .

Κατά το τελευταίο 24ωρο, από τις Υπηρεσίες των -4- Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας μας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας):

 • πραγματοποιήθηκαν -1.098- έλεγχοι, εκ των οποίων –80– σε καταστήματα,

 • συνελήφθησαν -6- άτομα, ενώ

 • αναστάλθηκε η λειτουργία –4– καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενες συλλήψεις έλαβαν χώρα στην Ελασσόνα και στη Σκιάθο, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, ως ακολούθως:

 1. Σε περιοχή της Ελασσόνας, συνελήφθη τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), ένας Έλληνας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, διασκέδασης και να εξυπηρετεί -42- όρθιους πελάτες. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό -5.000- , ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 1. Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνη και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από -50- όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Επιπλέον, επιβλήθηκε το διοικητικό των -2.000- , ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 1. Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (01-08-2021), δύο Έλληνες (προσωρινά υπεύθυνος και νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης), διότι κατελήφθησαν να εξυπηρετούν πάνω από -60- όρθιους πελάτες σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Επιπλέον, επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

 2. Στη Σκιάθο, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-08-2021), ένας Έλληνας, διότι διοργάνωσε, με έτερους άγνωστους δράστες, εκδήλωση-πάρτι σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο, μετά μουσικής και αλκοολούχων ποτών, με τη συμμετοχή περί των -150- ατόμων. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο -50.000- ευρώ.

Επιπλέον:

 • στο Βόλο, επιβλήθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο επιχείρησης ( υγειονομικού ενδιαφέροντος) διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ, διότι εξυπηρετούσε -15- όρθιους πελάτες, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Από τη Γενική Περιφερειακή τονίζεται ότι οι παραπάνω έλεγχοι που έχουν σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας συνεχίζονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

 • Επιχείρηση απεγκλωβισμού γυναίκας σε τροχαίο στην Άλλη Μεριά #τροχαίοατύχημα - https://t.co/ADCA9vz1Ob -

 • Αθανάσιος Λιούπης: Ιστορικής σπουδαιότητας η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τους δασικούς χάρτες… - https://t.co/dymifnxedk -

 • Μουσική και Πολιτική: #Χατζιδάκις ο «απολιτίκ(;)» και ο αριστερός #Θεοδωράκης #Θεοδωράκης… - https://t.co/tGIfMuvQLF -

"Αλιεύοντας" την είδηση