Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εσωτερικές αλλαγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Εσωτερικές αλλαγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Εσωτερικές αλλαγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Αλλαγές στην σημειώθηκαν μετά τις κρίσεις .

Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής(Διοικητής) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασ. Καραΐσκος ανέλαβε τη θέση του Β’ Υποδιευθυντή στη και στη θέση του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής(Υποδιοικητής), Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Ντιζές. Τη θέση του Υποδιευθυντή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ανέλαβε ο Αστυνόμος Α’ Βασ. Μπαλατσούκας.

Ο κ. Καραΐσκος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στη σχολή εθνικής ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. Είναι παντρεμένος με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. κι έχει δύο αγόρια.

Υπηρέτησε επί 13χρόνια στην Ασφάλεια και μαζί με τον κ. Ντιζέ έχουν υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ντιζές είναι απόφοιτος της σχολής Αξιωματικών, έχει διαπραγματευτή και είναι σύνδεσμος με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση