Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ασπίδες πολλαπλών χρήσεων για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωναϊό από το Π.Θ. στη Δ.Α.Μ.
Ασπίδες πολλαπλών χρήσεων για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωναϊό από το Π.Θ. στη Δ.Α.Μ.

Ασπίδες πολλαπλών χρήσεων για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωναϊό από το Π.Θ. στη Δ.Α.Μ.

Πρδόθηκαν χθες (30.03.2020), στην Διεύθυνση Αστυνομίας ς, από τον επίκουρο καθηγητή  εώργιο Σαχαρίδη του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου ς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας TED3D Ηλία Φρυτζαλά, (48) ασπίδες πολλαπλών χρήσεων για την των αστυνομικών από τον κορωναϊό, οι οποίες θα διανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.

Οι εν λόγω ασπίδες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου ς, σε με την εταιρεία TED 3 D, είναι πολλαπλών χρήσεων, επιδέχονται ήπιας αποστείρωσης και καλύπτουν όλο το εμπρόσθιο μέρος του προσώπου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης ΑΛΕΞΑΚΗΣ και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Αστυνομικός Υποδιευθυντής εώργιος ΝΤΙΖΕΣ, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες εκ μέρους όλων των αστυνομικών για τη σημαντική υποστήριξη που τους παρέχεται, μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση