Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αρχαιρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας
Αρχαιρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Αρχαιρεσίες Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ς στις 16 και 17 Μαρτίου 2019 πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, τους αροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, την Ελεγκτική Επιτροπή, καθώς και για τον εκπρόσωπο στο τοπικό συμβούλιο μεταθέσεων του Νομού.

Κύριο χαρακτηριστικό των εκλογών που διενεργήθηκαν βάσει του καταστατικού της Ενώσεως ήταν η καθολική συμμετοχή των μελών της στο Νομό.

Συγκεκριμένα, από τα 458 μέλη που αριθμεί η τοπική Ένωση ψήφισαν περίπου 400 μέλη, αριθμός μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά, γεγονός που συντέλεσε στο να εκπροσωπείται πλέον η τοπική Ένωση από 8 αροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Άξιο λόγου δε το ότι από όσους δεν ψήφισαν οι περισσότεροι ήταν δικαιολογημένοι εξαιτίας της απόσπασής τους σε νησιά του Αιγαίου επί τριμήνου.

Όπως προβλέπεται δε από το καταστατικό την Παρασκευή 22/3/2019 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του νέου διοικητικού συμβουλίου από τις οποίες και αναδείχτηκαν: : Διχτάς Ανάργυρος (για τρίτη τριετία) , Αντιπρόεδρος Διοικητικών θεμάτων: Κόχυλας Ιωάννης, Αντιπρόεδρος οικονομικών θεμάτων :Σφέτσιος Απόστολος, Γενικός Γραμματέας: Ευθυμίου Κωνσταντίνος Ταμίας: Βουτσελά Ευαγγελία, Αναπληρωτής : Μπουρης Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής γραμματέας: Μαντάς Αριστείδης, Γραμματέας Δημοσίων σχέσεων: Καπουράνης Αντώνιος και Ειδικός γραμματέας αρμόδιος για το αλληλοβοήθειας : Κυριέρης Κυριάκος.

Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ εκλέχθηκαν οι κάτωθι:
ΔΙΧΤΑΣ Ανάργυρος
ΕΥΘΥΜΙΟΥ Κωνσταντίνος
ΓΚΟΡΙΑΣ Βασίλειος
ΒΟΥΤΣΕΛΑ Ευαγγελία
ΣΦΕΤΣΙΟΣ Απόστολος
ΜΠΟΥΡΗΣ Κωνσταντίνος
ΚΥΡΙΕΡΗΣ Κυριάκος
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Γεώργιος
Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν
ΜΗΣ Λάμπρος
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Γεώργιος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Στο συμβούλιο μεταθέσεων εξελέγησαν
ΔΙΧΤΑΣ Ανάργυρος
ΤΟΥΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ς ευχαριστεί όλα τα μέλη της που συμμετέχουν ενεργά και επικροτούν το συνδικαλιστικό έργο αυτής που βασικό μέλημα έχει την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών της και της βελτίωσης των συνθηκών ς τους.

Η Ελληνική Αστυνομία διέπεται από δημοκρατικό πνεύμα το οποίο και χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες και δραστηριότητες αυτής.

Η Ένωση, πιστή στα της ιδεώδη θα συνεχίσει να προασπίζεται με την ίδια μαχητικότητα τα μέλη της τα οποία την τίμησαν με την μεγάλη τους συμμετοχή στις εκλογές.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση