Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απόπειρα σύλληψης on air δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ
Απόπειρα σύλληψης on air δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Απόπειρα σύλληψης on air δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Στον τηλεοπτικό σταθμό εισέβαλε στις δύο τα ξημερώματα εισαγγελέας με στόχο να συλλάβει τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη για δήθεν παραση δικαστικής ς.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας μπήκε στο κτίριο συνοδευόμενη από αστυνομικές δυνάμεις και για περίπου 40 λεπτά έκανε εξονυχιστικούς ελέγχους και στους τρεις ορόφους, για να εντοπίσει τον δημοσιογράφο. Ωστόσο, αυτό δεν καη εφικτό και η εισαγγελέας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στις 2:40. Τα περιπολικά παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό και τελικά αποχώρησαν.

Είχε προηγηθεί σήμα για να μην προβληθεί η χθεσινοβραδινή εκπομπή του κου Θωμαϊδη, «Δίκη στον » , ωστόσο δεν υπήρχε ένταλμα και η εκπομπή μεταδόθηκε κανονικά.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του σταθμού κάνει λόγο για «πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες οι οποίες προσβάλλουν το κράτος δικαίου και την ελευθεροτυπία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΪ:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλε του ΣΚΑΪ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του για δήθεν παραση δικαστικής ς (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η “Δίκη στον ΣΚΑΪ” κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο. Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ. Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας»!

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση