Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του
Αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Με κόψιμο των χεριών του 54χρονος άνδρας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη του, χθες το βράδυ στην περιοχή του Βόλου.

Ο 54χρονος αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη του, προκαλώντας με κοψίματα στα χέρια του και στην κοιλιακή χώρα. Η μητέρα του ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ, παραλίγο αυτόχειρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο,αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Συνελήφθησαν ταξί με λαθραίο καπνό

Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον περιφερειακό του Βόλου, δύο Αλβανοί ηλικίας 45 και 57 ετών από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Οι δύο αλλοδαποί επέβαιναν σε ταξί. Οι αστυ έκαναν έλεγχο στο όχημα και οι δύο κατελήφθησαν να κατέχουν, ο μεν 45χρονος μία ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους 825 γρ., ενώ ο 57χρονος μία ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους 510 γρ.

Οι ποσότητες καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Επίσης από αστυνομικούς της Ομάδας , συνελήφθησαν χθες πόγευμα και βράδυ στο Βόλο, ένας 27χρονος κι ένας 22χρονος, καθώς, στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με βάρους 19,3γρ. και 1,16 γρ., ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μικροποσότητα βάρους 0,88 γρ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση