Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απόπειρα κλοπής σπιτιού στο Μαλάκι
Απόπειρα κλοπής σπιτιού στο Μαλάκι

Απόπειρα κλοπής σπιτιού στο Μαλάκι

Αποπειράθηκαν να κλέψουν στο Μαλάκι δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 32 ετών χωρίς αποτέλεσμα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Ν.Πηλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Τροχαίας για  απόπειρα ς και κατοχή ναρκωτικών.

Οι δύο δράστες πήγαν με Ι.Χ.Ε. σε οικία 60χρονου στο Μαλάκι. Παραβίασαν το παράθυρο, μπήκαν μέσα, ωστόσο εκείνη την επέστρεφε ο ιδιοκτήτης και τους εντόπισε.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο το , εντός του οποίου οι αστυ βρήκαν και κατάσχεσαν ένα τσιγαριλίκι με μείγμα καπνού και κάνναβης και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1,6 γρ.

Μετά από αναζητήσεις, οι δράστες εντοπίστηκαν  σε έλεγχο της Τροχαίας λίγες ώρες αργότερα να επιβαίνουν σε ταξί  και στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,2 γρ.

Προανάκριση διενεργεί το Ν.Πηλίου.

για παρεμπόριο 

Για παρεμπόριο συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Ν.Ιωνία 36χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές από αστυνομικούς του .

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν πλήθος βιομηχανικών ειδών (θήκες κινητών, αυτοκινητάκια,, κούκλες κ.ά.) και σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Επίσης, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη το πρωί 36χρονος Αλβανός που κινούνταν πεζός και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 χάπια suboxon, χωρίς ιατρική  συνταγή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση