Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απόπειρα διάρρηξης σπιτιού στο Βόλο
Απόπειρα  διάρρηξης σπιτιού  στο Βόλο

Απόπειρα διάρρηξης σπιτιού στο Βόλο

Για διάρρηξης σπιτιού  στο Βόλο συνελήφθη 35χρονος χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Ο 35χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία 37χρονου , αλλά  έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενημερώθηκε η Αστυνομία και  συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μεταξύ άλλων μία 0,35 γρ.

Επίσης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθησαν ένας 29χρονος κι ένας , καθώς στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα κάνναβης βάρους 0,18γρ. και στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα κάνναβης βάρος 0,45γρ.

 

 

Καταδικαστικές αποφάσεις

Καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ανδρών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για έναν 45χρονο  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ς με ποινή ς 12 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για παράβαση του Νόμου περί επιταγών.

Επίσης συνελήφθη  από αστυνομικούς του Αλμυρού 30χρονος , καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια της ς και Θεσσαλονίκης, με συνολική ποινή ς 3 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί μαρτυρία.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση