Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Aπελαύνονται δύο Αλβανοί κι ένας Σύριος που συνελήφθησαν
Aπελαύνονται δύο  Αλβανοί κι ένας Σύριος που συνελήφθησαν

Aπελαύνονται δύο Αλβανοί κι ένας Σύριος που συνελήφθησαν

Η διαδικασία της απέλασης θα κινηθεί για δύο υπηκόους Αλβανίας και έναν Συρίας που συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 47 και 26 χρονών, που βρισκόταν στη χ καθώς και για έναν υπήκοο Συρίας 20 χρονών, που είχε αποφυλακιστεί και σε βάρος του εκκρεμούσε διοικητική απέλαση.

Καλεσμένοι σε σπίτι έκλεψαν

Εν τω μεταξύ, δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε από την σε βάρος πέντε νεαρών ηλικία 15 έως 18 ετών (τρεις 16χρονοι, ένας 15χρονος κι ένας 18χρονος).

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε 38χρονος ότι στις 30 Σεπτεμβρίου κι ενώ ο ίδιος έλειπε από το σπίτι ο ανήλικος γιος της αρραβωνιαστικιάς του κάλεσε τους πέντε – νεαρούς στο σπίτι.

Οι νεαροί σύμφωνα με την μήνυση αφαίρεσαν από ντουλάπα το των 3.260 ευρώ.

Οι τέσσερις μετά από επισταμένες έρευνες προσήχθησαν στην Αστυνομία όπου στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 1.090 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, ενώ στην κατοχή του ενός 15χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε βάρους 20,7 γρ.

Ο πέμπτος νεαρός αναζητείται ενώ προανάκριση διενεργεί η .

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Τέλος, για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 36χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας .

Σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες χασίς βάρους 2,17γρ. και 2,16 γρ. αντίστοιχα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση