Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 
Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 

Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 

 

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για παράβαση του αρ.190 του Ποινικού Κώδικα περί διατάραξης ειρήνης πολιτών.

Ο 35χρονος φέρεται να ανάρτησε δημοσίευση στο την , ότι θα ψήσει στο σπίτι του το και διάφορα σχετικά  κι όποιος ή εισαγγελέας παρέμβει ή drone τον παρακολουθήσει, θα πάθουν κακό.

Η Υποδιεύθυνση εντόπισε και ταυτοποίησε τον άνδρα, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε σήμερα , ενώ  δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο 35χρονος ενημέρωσε  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη ότι το θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Ακόμη, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε «έφοδο» στο σπίτι του και  κατέσχεσε τα δύο κυνηγετικά   και τα φυσίγγια.

Ο 35χρονος,  οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά   άρχισε να δικαιολογείται , λέγοντας πως είναι τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης . «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

 

Επτά πρόστιμα στη

Επτά πρόστιμα, επιβλήθηκαν σήμερα στη , από το πρωί μέχρι το απόγευμα, για παραβίαση μέτρων κυκλοφορίας.

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε όλη τη Μαγνησία κι αφορούσαν τα τρία σε πεζούς και τα τέσσερα σε οδηγούς Ι.Χ.Ε. οχημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση