Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 
Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 

Απείλησε μέσω facebook αστυνομία κι εισαγγελείς 

 

Δικογραφία σε βάρος 35χρονου σχηματίστηκε από την για παράβαση του αρ.190 του Ποινικού Κώδικα περί διατάραξης ς πολιτών.

Ο φέρεται να ανάρτησε δημοσίευση στο facebook την Μεγάλη Τρίτη, ότι θα ψήσει στο σπίτι του το Πάσχα και διάφορα σχετικά  κι όποιος αστυνομικός ή εισαγγελέας παρέμβει ή drone τον παρακολουθήσει, θα πάθουν κακό.

Η Υποδιεύθυνση εντόπισε και ταυτοποίησε τον άνδρα, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε σήμερα δικογραφία, ενώ  δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο ενημέρωσε  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη ότι το Πάσχα θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο του στη και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Ακόμη, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.

Η έκανε «έφοδο» στο σπίτι του και  κατέσχεσε τα δύο κυνηγετικά όπλα  και τα φυσίγγια.

Ο 35χρονος,  οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά   άρχισε να δικαιολογείται , λέγοντας πως είναι τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης . «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

 

Επτά πρόστιμα στη Μαγνησία

Επτά πρόστιμα, επιβλήθηκαν σήμερα στη Μαγνησία, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, για μέτρων .

Τα πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε όλη τη Μαγνησία κι αφορούσαν τα τρία σε πεζούς και τα τέσσερα σε οδηγούς Ι.Χ.Ε. οχημάτων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση