Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Aπείλησε με καραμπίνα για τα φρούτα δένδρου
Aπείλησε με καραμπίνα για τα φρούτα δένδρου

Aπείλησε με καραμπίνα για τα φρούτα δένδρου

Μπήκε  στο κτήμα 48χρονου στα ένας προοκειμένου να κόψει φρούτα από ένα δέντρο και όταν ο πρώτος αρνήθηκε ο νεαρός προέταξε καραμπίνα και τον απείλησε , με αποτέλεσμα να συλληφθεί από άνδρες της Υποδειέυθυνσης Αφαλείας .

Το περιστατικό συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι, όταν ο πήγε στο αγρόκτημα του 48χρονου, όπου βρισκόταν και ο ίδιος και του ζήτησε να κόψει φρούτα από ένα . Ο ιδιοκτήτης του κτήματος αρνήθηκε και ο 34χρονος που είχε την καραμπίνα μαζί του, χωρίς θήκη, την έστρεψε πάνω του, απειλώντας ότι θα πυροβολήσει.

Ο 48χρονος κάλεσε την Άμεση Δράση και στο σημείο  πήγαν αστυνομικοί, που συνέλαβαν τον δράστη, που   εκτός από την καραμπίνα είχε μαζί του και 56 φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ  κατέχει νόμιμα το όπλο, αλλά δεν το είχε σε θήκη, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η καραμπίνα  και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν και ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Πωλούσε παράνομα καλλωπιστικά φυτά

Εν τω μεταξύ, για παραεμπόριο προσήχθη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 66χρονος, που πουλούσε καλλωπιστικά φυτά στη .

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 φυτά, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 € και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Οδηγούσαν χωρίς

Επίσης τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διότι οδηγούσαν και δίκυκλα χωρίς .

Αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου συνέλαβαν έναν 18χρονο Έλληνα και έναν 38χρονο Αλβανό, διότι οδηγούσε δίκυκλο χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Τροχαίας , συνελήφθησαν ένας 25χρονος, για οδήγηση αυτοκινήτου και ένας 18χρονος για οδήγηση δικύκλου, χωρίς δίπλωμα.

 

Καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης

Τέλος, έναν 61χρονο, που έχει απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για καλλιέργεια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του, σε συνοικία περιφερειακά του Βόλου και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια χασίς στον κήπο  του, ύψους 1,75 και 1,85 μέτρα, που εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση