Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απείλησε με χαρτοκόπτη 37χρονο στη Νεάπολη
Απείλησε με χαρτοκόπτη 37χρονο στη Νεάπολη

Απείλησε με χαρτοκόπτη 37χρονο στη Νεάπολη

Επεισόδιο προκλήθηκε χθες το πρωί στη συνοικί της ς.

Συνελήφθη πό αστυνομικούς του ένας 51χρονος για κατοχή όπλων, απειλή και εξύβριση.

Ο 51χρονος εξύβρισε και απείλησε με την επίδειξη χαρτοκόπτη μήκους 22 εκ. και λάμα 9 εκ. 37χρονο άνδρα σε .

Ιδιοκτήτης γειτονικού καταστήματος απώθησε τον 51χρονο, ο οποίος έπεσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την και συνελήφθη.

Σύλληψη αλλοδαπών στα Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου

Συνελήφθησαν, χθες (10-07-2021) στους Κρατικούς Αερο Νέας Αγχιάλου και Σκιάθου, -2- , άντρας και , για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα:

• στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, συνελήφθη το πρωί -1- αλλοδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστή άδεια παραμονής ιταλικών αρχών. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

• στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, συνελήφθη το μεσημέρι -1- αλλοδαπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, η οποία επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου διαβατήριο, Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο είχε δηλωθεί ως απολεσθέν/ κλεμμένο. Το διαβατήριο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση