Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απάτη εξιχνίασε η Αστυνομία στη Σκιάθο
Απάτη εξιχνίασε η Αστυνομία στη Σκιάθο

Απάτη εξιχνίασε η Αστυνομία στη Σκιάθο

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , υπόθεση απάτης σε βάρος 69χρονης, που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Σκιάθο.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 39χρονος, έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Πατρών (αρχηγικό στέλεχος), καθώς και ακόμη έξι έλληνες, συνεργοί του, ηλικίας από 21 έως 35 ετών.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 08-07- έως 11-07-, ο 39χρονος χρησιμοποιώντας τηλεφωνική σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, τα στοιχεία κατόχου της οποίας αντιστοιχούν σε ανύπαρκτο αλλοδαπό, παρουσιάστηκε στην 69χρονη, ως διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος του νησιού.

Με το πρόσχημα κουτος τραπεζικών καταθέσεων και κατασχέσεων ακινήτων, την έπεισε να καταθέσει σταδιακά μέσω τραπεζικών επιταγών (εμβασμάτων) στους έξι λοιπούς συνεργούς του, υποτιθέμε ασφαλιστές, το συνολικό χρηματικό ποσό των (18.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι ο 39χρονος εμπλέκεται σε σωρεία απατών, με την ίδια μεθοδολογία, και σε άλλες περιοχές της χς, για τις οποίες έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Η σχετική θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών , ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

"Αλιεύοντας" την είδηση