Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Απαγορευμένο τυχερό παίγνιο διεξαγόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λάρισα
Απαγορευμένο τυχερό παίγνιο διεξαγόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λάρισα

Απαγορευμένο τυχερό παίγνιο διεξαγόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λάρισα

Στο πλίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεις Λάρισας για την της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες (10.03.2017) το απόγευμα στη Λάρισα με διαδικτύου, στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής, διότι διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί άλλοι (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στις οθόνες δύο από των οποίων εμφανιζόταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη ακόμη ένας 73χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν (5) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (60) , από την κατοχή του προσωρινά υπεύθυνου και του παίκτη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε για παραση της ς περί παιγνίων, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αμα.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση