Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Aνταρσία και ζημιές από κρατούμενους στις φυλακές Κασσαβέτειας
Aνταρσία και ζημιές από κρατούμενους στις φυλακές Κασσαβέτειας

Aνταρσία και ζημιές από κρατούμενους στις φυλακές Κασσαβέτειας

Ανταρσία έκαναν κρατούμενοι στις φυλακές Κασσαβέτειας και προκάλεσαν ζημιές σήμερα το μεσημέρι τρεις νεαροί, δύο αδέρφια 20 και 18 ετών κι ένας 20χρονος που κρατούνται στο σωφρονιστικό ίδρυμα για διακερκριμένες , τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Οι τρεις κρατούμενοι, με αφορμή πειθαρχική που τους επιβλήθηκε από την Διεύθυνση των φυλακών, προκάλεσαν σε τζάμια, καρτοτηλέφωνο και πυροσβεστήρα, ενώ όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους ακινητοποίησαν, απείλησαν να βάλουν φωτιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στη 1.00 το μεσημέρι.

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, κρατούνται στο Τμήμα κι αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

με μικροποσότητα χασίς

Για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 49χρονος σήμερα στις από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών.

Σε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα χασίς 1,14γρ., μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 0,38γρ. και ένας πλαστικός τρίφτης.

Επίσης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 20χρονος Πακιστανός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 270 πακέτα τσιγάρων (20 τσιγάρα έκαστο), χωρίς την ειδική, ένσημη φορολόγησης.

Τα πακέτα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

για φοροδιαφυγή

Για φοροδιαφυγή, συνελήφθη σήμερα στο Βόλο 48χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με φυλάκισης έξι μηνών για φοροδιαφυγή.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. .Πηλίου, συνελήφθη στις Μηλιές 36χρονος Πακιστανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση