Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανήλικοι ρομά έκλεψαν “ΣΚΡΑΤΣ” από ψιλοκατζίδικο
Ανήλικοι ρομά έκλεψαν “ΣΚΡΑΤΣ” από ψιλοκατζίδικο

Ανήλικοι ρομά έκλεψαν “ΣΚΡΑΤΣ” από ψιλοκατζίδικο

Δύο ρομά ηλικίς 16 και 17 ετών έκλεψαν “ΣΚΡΑΤΣ” από ψιλοκατζίδικο και συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Οι δύο , μπήκαν χθες βράδυ σε ψιλικών στο Βόλο, ιδιοκτησίας 56χρονου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον υπάλληλο, αφαίρεσαν 120 στιγμιαία λαχεία – , συνολικής αξίας 292 .

Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 44χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα χάπια λεξοτανίλ, ενώ συνελήφθη και μία 22χρονη υπήκοος Αλβανίας, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος της θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής ς.

Εξαφάνιση ανηλίκου Πακιστανού από την “ΑΡΣΙΣ” στη Μακρινίτσα

Την εξαφάνιση 16χρονου Πακιστανού από την Δομή ς Ασυνόδευτων Ανηλίκων “ΑΡΣΙΣ” στη Μακρινίτσα όπου φιλοξενούνται ασυνόδευτοι μετανάστες, δήλωσε σήμερα το μεσημέρι στο Α.Τ. Β. Πηλίου η ψυχολόγος της δομής.

Ο ανήλικος αποχώρησε σήμερα στις 10.45 το πρωί από την δομή με για να μεταβεί στο Βόλο και μέχρι το μεσημέρι δεν είχε επιστρέψει. Στις 2.00 μ.μ. η ψυχολόγος δήλωσε την εξαφάνιση του ανήλικου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση