Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανήλικοι ΡΟΜΑ διέφυγαν από το Ίδρυμα και “λεηλάτησαν” καταστήματα
Ανήλικοι ΡΟΜΑ  διέφυγαν από το Ίδρυμα  και “λεηλάτησαν” καταστήματα

Ανήλικοι ΡΟΜΑ διέφυγαν από το Ίδρυμα και “λεηλάτησαν” καταστήματα

Τρεις ανήλικοι ΡΟΜΑ, δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων συνελήφθησαν για διαρρήξεις καταστημάτων, σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι τρεις ανήλικοι διέφυγαν χθες το πρωί από το Ίδρυμα και σήμερα τα ξημερώματα, διέρρηξαν κατάστημα τροφίμων, ιδιοκτησίας 53χρονου, απ' όπου αφαίρεσαν τρόφιμα, τσιγάρα, μικρό χρηματικό ποσό και δύο συσκευασίες τσιγάρων, μετά “επισκέφθηκαν|” τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Τσιμέντων στην Ανθ. Γαζή, απ' όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από εστιατόριο 64χρονου ένα συρτάρι ταμειακής χωρίς και δύο συσκευασίες ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Τέλος οι διέρρηξαν 29χρονου, απ' όπου αφαίρεσαν δύο τάμπλετ και χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικρο βάρους 0,4γρ.

Εγκατέλειψε ζώο

Καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 48χρονης η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος της συλληφθείσας, εκκρεμούσε καταδικαστική του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για εγκατάλειψη ζώου συντροφιάς.

Οδηγούσαν

Για στέρηση διπλώματος, συνελήφθησαν σήμερα τρία άτομα από αστυνομικούς της Τροχαίας και του Α.Τ. Σκιάθου.

Από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν ένας 34χρονος κι ένας 35χρονος να οδηγούν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ , εντοπίστηκε να οδηγεί κι ένας 47χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 34χρονος Αλός, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου 32χρονος Πακιστανός και από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, στην Ανακασιά 38χρονος Αλός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση