Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλο στον Βόλο
Ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλο στον Βόλο

Ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλο στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας , κλοπή δικύκλου που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο ενώ σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανηλίκων, ηλικίας 13 και 15 ετών.
Οι  δύο ανήλικοι αφαίρεσαν το βράδυ του Σαββάτου ιδιοκτησίας 43χρονου.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών, οι δύο νεαροί ταυτοποιήθηκαν ωστόσο δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 62χρονος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου με φυλάκισης 60 ημερών για λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Για οδήγηση χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν οκτώ άτομα, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Βόλου, του Α.Τ. Β. Πηλίιου κι .

Συγκεκριμένα  από την ΟΕΠΤΑ συνελήφθησαν σε Βόλο και Ν.Ιωνία επτά άτομα, έξι Έλληνες (τέσσερις ηλικίας 30, 50 και 65 ετών) κι ένας 31χρονος Αλβανός και τρεις ηλικίας 50, 52 και  40 ετών, από αστυνομικούς του ένας 28χρονος κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου στην Αγ. Παρασκευή μια 57χρονη, καθώς όλοι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 19, 27 και 42 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση