Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ανεπιθύμητοι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν
Ανεπιθύμητοι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν

Ανεπιθύμητοι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν

Δύο Αλβανούς που ήταν εγγεγραμμένοι στη λίστα ανεπιθύμητων αλλοδαπών συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Βόλο, καθώς και έναν τρίτο χωρίς έγγραφα παραμονής.

Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 28χρονο, τα ονόματα των οποίων ήταν στη λίστα ανεπιθύμητων αλλοδαπών στην Ελλάδα, με δικαστικές αποφάσεις.

Ακόμη συνελήφθη ένας 23χρονος από την , διότι δεν είχε έγγραφα παραμονής.

Οι τρεις αλλοδαποί θα απελαθούν.

Έκλεψε τουλούμπα στην Κ. Γατζέα

Εν τω μεταξύ, για συνελήφθη ένας 56χρονος από αστυνομικούς του οτίου Πηλίου.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι ιδιοκτησίας ενός 52χρονου, απ' όπου έκλεψε μια μεταλλική συσκευή άντλησης νερού (τουλούμπα), αξίας 250 €.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, η τουλούμπα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ς.

Φυλάκιση σε γυναίκα από τα Φάρσαλα

Συνολική ποινή φυλάκισης 40 μηνών, βάσει έξι αποφάσεων για φοροδιαφυγή, απάτη και παραβίαση του νόμου περί επιταγών, εκκρεμούσε σε βάρος μιας 50χρονης γυναίκας κατοίκου Φαρσάλων.

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Βόλο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οδηγούσαν

Τέλος, οκτώ Έλληνες συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς, διότι οδηγούσαν δίκυκλα , στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων.

Από έναν οδηγό συνέλαβαν αστυνομικοί του Αλμυρού, του Α.Τ. Σκιάθου και του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, ενώ πέντε οδηγούς συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση