Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αναζητούνται τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε
Αναζητούνται τρόφιμοι του  Ιδρύματος  Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε

Αναζητούνται τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε

Στο “κυνήγι” έξι τόμων που διέφυγν τα ξημερώματα από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου έχει επιδοθεί η Αστυνομία, ενώ για δύο από αυτούς ακολούθησε ανθρωπο στην Εθνική οδό και στη .

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα στην εθνική οδό αλλά και μέσα στην ακολούθησε ανθρωπο από τους αστυνομικούς που καταδίωκαν δύο νεαρούς που είχαν διαφύγει από το ίδρυμα ς ανηλίκων Βόλου. Οι νεαροί μαζί με 4 ακόμη συγκρατούμενούς τους δραπέτευσαν τα ξημερώματα από το ίδρυμα. Όταν η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι αστυνομικοί του Βόλου άρχισαν εκτεταμένες έρευνες. Οι δύο από τους δραπέτες, προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μηχανάκι, ωστόσο τους κατάλαβαν και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν, σταμάτησαν ένα ταξί, έβγαλαν με τη βία την οδηγό από μέσα και κινήθηκαν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς τη Λαμία.

Το ταξί καταδιώκονταν από τους αστυνομικούς, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Δυνάμεις από την Φθιώτιδα έσπευσαν στην περιοχή. Το ταξί εντοπίστηκε από την Α΄ ΟΠΚΕ και η συνεχίστηκε πλέον στη Φθιώτιδα.

Οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν μέσα στη Στυλίδα, ωστόσο χτύπησαν το αυτοκίνητό τους πάνε σε πεζοδρόμιο προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.

Εκείνη τη στιγμή εγκατέλειψαν το ταξί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όπως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών οδηγών Ταξί Δημ. Φιλίππου, αποκάλυψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Πλατεία Τσιγάντε.

Οι δύο από τους έξι που είχαν νωρίτερα αφαιρέσει ένα μηχανήκι, τοποθέτησαν το όχημα μπροστά από το ταξί, πέταξαν έξω από το όχημα την οδηγό, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο, ίσα που πρόλαβε να πάρει το της. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία που έδρασε άμεσα και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό των δραστών.

Ο κ. Φιλίππου εξέφρασε τις ανησυχίες του για τα περιστατικά διαφυγής από το Ίδρυμα τονίζοντας ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.

"Αλιεύοντας" την είδηση