Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Αναζητούνται τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε
Αναζητούνται τρόφιμοι του  Ιδρύματος  Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε

Αναζητούνται τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων που ακινητοποίησαν ταξί γυναίκας οδηγού στην Πλατεία Τσιγάντε

Στο “κυνήγι” έξι ατόμων που διέφυγαν τα ξημερώματα από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων έχει επιδοθεί η Αστυνομία, ενώ για δύο από αυτούς ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στην Εθνική οδό και στη Στυλίδα.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα στην εθνική οδό αλλά και μέσα στην Στυλίδα ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από τους αστυνομικούς που καταδίωκαν δύο νεαρούς που είχαν διαφύγει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων . Οι νεαροί μαζί με 4 ακόμη συγκρατούμενούς τους δραπέτευσαν τα ξημερώματα από το ίδρυμα. Όταν η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι αστυνομικοί του άρχισαν εκτεταμένες . Οι δύο από τους δραπέτες, προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν ένα μηχανάκι, ωστόσο τους κατάλαβαν και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν, σταμάτησαν ένα , έβγαλαν με τη βία την οδηγό από μέσα και κινήθηκαν στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς τη .

Το καταδιώκονταν από τους αστυνομικούς, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Δυνάμεις από την Φθιώτιδα έσπευσαν στην περιοχή. Το εντοπίστηκε από την Α΄ ΟΠΚΕ και η συνεχίστηκε πλέον στη Φθιώτιδα.

Οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μπήκαν μέσα στη Στυλίδα, ωστόσο χτύπησαν το αυτοκίνητό τους πάνε σε πεζοδρόμιο προκαλώντας του σοβαρές .

τη στιγμή εγκατέλειψαν το ταξί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί έκαναν στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όπως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους .

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών οδηγών Ταξί Δημ. Φιλίππου, αποκάλυψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Πλατεία Τσιγάντε.

Οι δύο από τους έξι που είχαν νωρίτερα αφαιρέσει ένα μηχανήκι, τοποθέτησαν το όχημα μπροστά από το ταξί, πέταξαν έξω από το όχημα την οδηγό, η οποία σύμφωνα με τον Πρόεδρο, ίσα που πρόλαβε να πάρει το της. Η ειδοποίησε την αστυνομία που έδρασε άμεσα και ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό των δραστών.

Ο κ. Φιλίππου εξέφρασε τις ανησυχίες του για τα περιστατικά διαφυγής από το Ίδρυμα τονίζοντας ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση