Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ρουμάνα έκλεβε κινητά σε Βόλο-Λάρισα
Ρουμάνα έκλεβε  κινητά σε Βόλο-Λάρισα

Ρουμάνα έκλεβε κινητά σε Βόλο-Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις περιπτώσεις κλοπών κινητών τηλεφώνων μεγάλης χρηματικής αξίας που διαπράχθηκαν σε Λάρισα και Βόλο.

, προχθές (06-08-) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 35χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονου ομοεθνούς της, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (01-08-) έως και προχθές, η 35χρονη αφαίρεσε συνολικά τρία και συγκεκριμένα ένα τηλέφωνο από μίνι – μάρκετ της Λάρισας και δύο από και καφετέρια του Βόλου, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών.

Μετά την τέλεση της προχθεσινής κλοπής, η αλλοδαπή εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ από την πρόοδο της αστυνομικής ς προέκυψε ότι παρέδωσε στον 49χρονο ομοεθνή της τα δύο που αφαίρεσε στο Βόλο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι και εντόπισαν τον 49χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εν λόγω κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση