Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλβανοί με ποσότητα κοκαΐνης
Αλβανοί με ποσότητα κοκαΐνης

Αλβανοί με ποσότητα κοκαΐνης

Δόσεις κοκΐνης θά ‘ριχνν στην πιάτσα των τοξικομανών  δύο Αλβανοί ηλικίας 26 και 41 ετών που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι οι δύο δράστες , έκαναν  διακίνηση ναρκωτικών, βρισκόταν στην Αθήνα και χθες το απόγευμα τους περίμεναν στα όρια του νομού και τους παρακολούθησαν.

Αφού διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κάποια επαφή, για να πουλήσουν στην κοκαΐνη που έφεραν από την πρωτεύουσα, τελικά τους σταμάτησαν στις 9.00 το βράδυ στο κέντρο του Βόλου και τους έκαναν έλεγχο.

Ο έλεγχος έγινε με συνδρομή αστυνομικού σκύλου και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες στο αυτοκίνητο δύο συσκευασίες με τητα κοκαΐνης βάρους 110 γραμμαρίων, που αντιστοιχούν σε 1.000 δόσεις και κατασχέθηκαν.

Αν οι δράστες πωλούσαν τα ναρκωτικά στη λιανική, υπολογίζεται ότι θα έβγαζαν 11.000 €, καθώς η κοκαΐνη πωλείται αντί € το γραμμάριο.

Στη συνέχεια σε έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια  τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: στου 26χρονου μία τητα κοκαΐνης βάρους 0,21 γρ. και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και στου 41χρονου το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

για

Για συνελήφθη 38χρονος από αστυνομικούς του Βόλου.

O 38χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε η 36χρονη εν διαστάσει σύζυγός του για απειλή κι εξύβριση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση