Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη
Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη

Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη

Κτά τις μεσημβρινές ώρες της 28/12/2022 συνελήφθη 53χρονος, διότι τις πρωινές ώρες σήμερ, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία παθούσας  φαρμακοποιού 31 ετών από το της (Φαρμακείο) στο κέντρο του , εισήλθε σε αυτό και με επιδέξιο τρόπο αφαίρεσε από τα ράφια ,  τα οποία τοποθέτησε στο εσωτερικό μέρος του μπουφάν του, συνολικής χρηματικής αξίας (250) και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης εντοπίστηκε εκ νέου από την παθούσα διερχόμενος εξωτερικά του καταστήματος, η οποία τον αναγνώρισε, καθώς οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής σκήνων που διαθέτει το , τον ακολούθησε και τον ακινητοποίησε με την βοήθεια διερχόμενων πολιτών.

Ταυτόχρονα, ειδοποίησε την Αστυνομία της οποίας προσέτρεξαν και τον προσήγαγαν στην Υ.Α. Βόλου, όπου και εντέλει συνελήφθη.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τέλος χθες τις μεσημβρινές ώρες  στο Βόλο, από αστυνομικούς της , συνελήφθη 39χρονος, καθόσον κατελήφθη να κατέχει μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 0,28 γρ. περίπου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση