Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη
Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη

Αφαίρεσε καλλυντικά από φαρμακείο και συνελήφθη

Κτά τις μεσημβρινές ώρες της 28/12/2022 συνελήφθη 53χρονος, διότι τις πρωινές ώρες σήμερ, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία παθούσας  φαρμακοποιού 31 ετών από το της (Φαρμακείο) στο κέντρο του Βόλου, εισήλθε σε αυτό και με επιδέξιο τρόπο αφαίρεσε από τα ράφια προϊόντα,  τα οποία τοποθέτησε στο εσωτερικό μέρος του μπουφάν του, συνολικής χρηματικής αξίας (250) ευρώ και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης εντοπίστηκε εκ νέου από την παθούσα διερχόμενος εξωτερικά του καταστήματος, η οποία τον αναγνώρισε, καθώς οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής σκήνων που διαθέτει το , τον ακολούθησε και τον ακινητοποίησε με την διερχόμενων πολιτών.

Ταυτόχρονα, ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της οποίας προσέτρεξαν και τον προσήγαγαν στην Υ.Α. Βόλου, όπου και εντέλει συνελήφθη.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Τέλος χθες τις μεσημβρινές ώρες  στο Βόλο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ς, συνελήφθη 39χρονος, καθόσον κατελήφθη να κατέχει μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα τητα ς μικτού βάρους 0,28 γρ. περίπου.

Προανάκριση ενεργείται από το .

"Αλιεύοντας" την είδηση