Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Aφαίρεσε χρήματα από γεφυροπλάστιγγα στα Κανάλια
Aφαίρεσε χρήματα από γεφυροπλάστιγγα στα Κανάλια

Aφαίρεσε χρήματα από γεφυροπλάστιγγα στα Κανάλια

Aφαίρεσε χρήματα από οπλάστιγγα στα 32χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ.Ρ.Φεραίου.

Ο 32χρονος στις 10 Ιουλίου, παρασε κεντρική είσοδο κι εισήλθε σε οπλάστιγγα στα απ' όπου αφαίρεσε ποσό 200 ευρώ.

Ο δράστης εντοπίστηκε και προσήχθη από τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του, ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Έβρισε και προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα της πρώην συζύγου του

Εν τω μεταξύ 45χρονος στη Σκόπελο έβρισε και προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα της πρώην συζύγου του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για , εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας.

Ο 45χρονος κατηγορείται ότι απείλησε κι έβρισε την 41χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και προκάλεσε φθορές στο ιδιοκτησίας της.

Συλλήψεις για μικροποσότητες ς

Τέλος τρία άτομα συνελήφθησαν στο Βόλο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙΑΣ για κατοχή ναρκωτικών.

Από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 35χρονος, στην κατοχή του οποίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ποσότητα ακατέργαστης ς βάρους 2,13 γρ., μία ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 0,97 γρ., μία ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,68 γρ. και ένας πλαστικός τρίφτης.

Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν 23χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γρ., καθώς και δύο αλλοδαποί ένας Πακιστανός κι ένας 21χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 19χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,7 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση