Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Αδελφοκτονία στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας ;
Αδελφοκτονία στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας ;

Αδελφοκτονία στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας ;

Συνεχίζετι η  διερεύνηση του ύποπτου θνάτου του 37χρονου στις εργατικές κατ Φυτόκου, που εντοπίστηκε στις 9 χθες το πρωί, από περαστικούς, έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του κι όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία αυτός είναι ο κύριος ύποπτος του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του τος, με τον οποίο διέμεναν μαζί, καθώς αφενός μεν ακούστηκαν φωνές από τα γύρω σπίτια, αφετέρου τα δύο , καυγάδιζαν συχνά, σύμφωνα με τους γείτονες , με αποτέλεσμα το πολλές φορές να αναγκάζεται να κοιμάται σε παγκάκια και σε χώρους έξω από το σπίτι, που τον κλείδωνε ο αδελφός του. Τα δύο έχουν χάσει τους γονείς τους και διαμένουν στο πατρικό τους σπίτι, το θύμα ήταν άεργος, ενώ ο αδελφός του εργαζόταν περιστασιακά.

Οι υποψίες των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή στράφηκαν στον αδελφό του θύματος, με τον οποίο ο 37χρονος βρισκόταν στο σπίτι τους και όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν στα χαμένα και οι απαντήσεις που έδινε ήταν ασαφείς.

Από την πρώτη στιγμή τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και παρά τις προσπάθειες, δεν έχει ομολογήσει, κάτι όμως που εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου.

Ο θάνατος του άτυχου 37χρονου προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ 3 τα ξημερώματα και νωρίς το πρωί της Κυριακής, με χτυπήματα στο από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο, ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες της δολοφονίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει αύριο Τρίτη στη .

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία του 37χρονου έγινε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια η σορός σύρθηκε για να βρεθεί μερικά μέτρα έξω από την αυλή και δίπλα από το αυτοκίνητο του αδελφού του, όπως μαρτυρούν σημάδια στην πλάτη του θύματος που εντόπισε η ιατρο Ρουμπίνη Λεονταρή, στην επί τόπου εξέταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση