Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες

474 μονογονεϊκές οικογένειες με ανήλικα και πολύ χαμηλό ή καθόλου εισόδημα και οικογένειες με διπλή ανεργία, θα μπορούν να προμηθεύονται για έξι μήνες, τα ψώνια για το καθημερινό τους τραπέζι.

Φρέσκο γάλα, τυρί, γιαούρτι, ψωμί, κοτόπουλο, αυγά, φρούτα και λαχανικά ελληνικής παραγωγής είναι τα τρόφιμα που οι οικογένειες μπορούν να προμηθεύονται από γνωστή αλυσίδα στις ποσότητες και το χρόνο που αυτές έχουν ανάγκη με προπληρωμένη ονομαστική κάρτα αξίας 50€ μηνιαίως.

«Με το νέο αυτό πρόγραμμα», όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», Κωνσταντινος Δήμτσας, «για πέμπτη συνεχή χρονιά, ενισχύονται οικογένειες που ένας μόνο γονέας φέρει το βάρος της επιβίωσης τους. Με και σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Cristian Charities-IOCC και το ευρύτερο πρόγραμμα GIVE FOR GREECE IV, οι δύο Οργανισμοί ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξυπηρετώντας πλήθος δράσεων προσφοράς άμεσης βοήθειας όπως είναι η αλλά και σε τομείς όπως η εκπαίδευση η υγεία και η αγροτική ανάπτυξη».

«Ο συγκεκριμένος τρόπος προμήθειας τροφίμων», πρόσθεσε ο κ. Δήμτσας, «έχει ως πρωταρχικό σκοπό του τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια των επωφελουμένων, οι οποίοι προμηθεύονται τα προϊόντα που έχουν ανάγκη όποτε το επιθυμούν».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση