Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της οδού Μελίνας Μερκούρη στη Νέα Ιωνία , μετά την της δημοτικής αρχής Βόλου να επαναλειτουργήσει στην περιοχή η Λαϊκή Αγορά. Το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο κάτοικος της περιοχής Αλέξης Ασημακόπουλος τόνισε ότι με τη λειτουργία της Λαϊκής θα παρακαμφθεί μόνιμα το δρομολόγιο της γραμμής Νο 9 του Αστικού ΚΤΕΛ και πρόσθεσε: «Το εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εμείς ενδέχεται να κάνουμε ένσταση κατά της απόφασης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι η δημοτική αρχή έπρεπε πριν λάβει να διαβουλευτεί με τους κατοίκους για να βρεθεί μια κοινή λύση , ενώ συμπλήρωσε ότι και με τη γραμμή του Νο 2 είχαν πει ότι το θα παρακαμφθεί προσωρινά αλλά αυτό έγινε μόνιμα. Πάνω από 10 χρόνια λειτουργούσε εδώ η Λαϊκή Αγορά, μεταφέρθηκε πριν δυο χρόνια και επανέρχεται. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε και να προτείνουμε εναλλακτικούς πέριξ δρόμους».

Στο ίδιο μήκος και άλλοι κάτοικοι, εξέφρασαν την αγανάκτισή τους γιατί δεν επιλέχτηκε κάποιος άλλος αλλά και πάλι η συγκεκριμένη περιοχή, η οποία θα επιβαρυνθεί-όπως είπαν χαρακτηριστικά- με όλα τα αρνητικά στοιχεία λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη με εκπροσώπους εργατικών σωματείων της Μαγνησίας #εργατικάΣωματεία #Μαγνησία - https://t.co/gQGPtduseg -

  • Στη Νίκη Βόλου η Χριστίνα Κοράνα #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/8N5ALu6U82 -

  • Αποτελέσματα αρχαιρεσιών στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/3OkLKh7PND… -

"Αλιεύοντας" την είδηση