Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μελίνας Μερκούρη με την επαναλειτουργία της Λαϊκής

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της οδού ς Μερκούρη στη , μετά την της δημοτικής αρχής Βόλου να επαναλειτουργήσει στην περιοχή η . Το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο δρόμο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συγκεκριμένη .

Ο κάτοικος της περιοχής Αλέξης Ασημακόπουλος τόνισε ότι με τη λειτουργία της Λαϊκής θα παρακαμφθεί μόνιμα το δρομολόγιο της γραμμής Νο 9 του Αστικού ΚΤΕΛ και πρόσθεσε: «Το δρομολόγιο εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους και την Αστυνομική Διεύθυνση ς. Εμείς ενδέχεται να κάνουμε ένσταση κατά της απόφασης στην ».

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι η έπρεπε πριν λάβει απόφαση να διαβουλευτεί με τους κατοίκους για να βρεθεί μια κοινή λύση , ενώ συμπλήρωσε ότι και με τη γραμμή του Νο 2 είχαν πει ότι το δρομολόγιο θα παρακαμφθεί προσωρινά αλλά αυτό έγινε μόνιμα. Πάνω από 10 χρόνια λειτουργούσε εδώ η , μεταφέρθηκε πριν δυο χρόνια και επανέρχεται. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε και να προτείνουμε εναλλακτικούς πέριξ ς».

Στο ίδιο μήκος και άλλοι κάτοικοι, εξέφρασαν την αγανάκτισή τους γιατί δεν επιλέχτηκε κάποιος άλλος δρόμος αλλά και πάλι η συγκεκριμένη περιοχή, η οποία θα επιβαρυνθεί-όπως είπαν χαρακτηριστικά- με όλα τα αρνητικά στοιχεία λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση