Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / “Αλλάζουμε τρόπο σκέψης, αλλάζουμε ζωή”
“Αλλάζουμε τρόπο σκέψης, αλλάζουμε ζωή”

“Αλλάζουμε τρόπο σκέψης, αλλάζουμε ζωή”

Ενδιαφέρον σεμινάριο Coaching στον Βόλο 

Ο Δήμος Βόλου- Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας  “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”  διοργανώνουν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο Coaching  την Πέμπτη  22 Μαρτίου 2018, και ώρα έναρξης 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Δήμου Βόλου, με θέμα «Αλλάζουμε τρόπο σκέψης, αλλάζουμε ζωή» .

Κύρια ομιλήτρια είναι η Βαλεντίνα Κόρδη, προπονήτρια Αλλαγής Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης, (High Performance & Mindset Coach for Entrepreneurs, Executives & Teams).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν εκείνες τις τεχνικές σκέψης στην καθημερινότητά τους, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εστιάζουν στις λύσεις και όχι στα αδιέξοδα και στα προβλήματα στη ζωή τους, καθώς και στη διαχείριση των δυσκολιών που προκύπτουν μέσα σε αυτή με αποδοτικό και ωφέλιμο, για τους ίδιους και το περιβάλλον τους, τρόπο.

Τι διαφορά έχουν δύο άνθρωποι που πετυχαίνουν διαφορετικά αποτελέσματα στη ζωή τους, ενώ βρίσκονται στην ίδια κατάσταση ή ζουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες ζωής; Σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο με αποτέλεσμα να αισθάνονται διαφορετικά και να επιλέγουν να κάνουν διαφορετικές ενέργειες στη ζωή τους.

Οι συμμετέχοντες λοιπόν θα ανακαλύψουν πώς αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους, μπορούν να αλλάξουν τη συναισθηματική τους κατάσταση, η οποία αποτελεί το κίνητρο τελικά για ό,τι βάζουμε στόχο να πετύχουμε στη ζωή μας ή το αντικίνητρο για να μην βάζουμε στόχους στη ζωή και να μην έχουμε όραμα για εξέλιξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση