Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Yποβολή αιτήσεων πληρωμής γεωργών σε συστήματα για τη ποιότητα τροφίμων
Yποβολή αιτήσεων πληρωμής γεωργών σε συστήματα για τη ποιότητα τροφίμων

Yποβολή αιτήσεων πληρωμής γεωργών σε συστήματα για τη ποιότητα τροφίμων

των Περιφερειακών Ενοτήτων ς και Σποράδων, σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 19/12/2016 ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων πληρωμής του Μέτρου 132 «Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων» που αφορούν το έτος 2014-2015. Ως καταληκτική υποβολής των αιτήσεων πληρωμής ορίζεται η Παρασκευή 03/02/2017.

Επισημαίνεται ότι πληρωμής που θα κατατεθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας και για διάστημα 25 ημερών (δηλαδή έως και την Τρίτη 28/02/2017) θεωρούνται εκπρόθεσμες με του ποσού ενίσχυσης κατά 1% για κάθε εργάσιμη μέρα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών, χωρίς ο δικαιούχος να ενημερώσει την Υπηρεσία για την πορεία του έργου, τους λόγους της καθυστέρησης υλος και να αιτηθεί παράταση δεόντως αιτιολογημένη, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε και οι τυχόν καταβληθείσες ενισχύσεις καθίστανται αμέσως απαιτητές στο σύνολό τους, εκτός εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας ς.

Ωστόσο εντός της ανωτέρω προθεσμίας, ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενημερώνοντας εγγράφως την Υπηρεσία σχετικά με την αδυναμία υποβολής αίτησης πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο αρμόδιο της των ΠΕ ς και Σποράδων ή στο τηλέφωνο 2421352415.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση