Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών
Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών

Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους των Δράσεων 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης του νερού από » και 10.1.01 «Προστασία της άγριας ορνιθοπανίδας» ότι μετά και την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων απέστειλε προς και πληρωμή της ενίσχυσης προκαταβολής του 80% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς του έτους αιτήσεων 2020.

Το που αναγνωρίστηκε για την Δράση 10.1.04 αφορά 129 δικαιούχους και ανέρχεται σε 1.290.917,64 €. Αντίστοιχα, για την Δράση 10.1.01 αναγνωρίστηκε πόσο 661,08 € που αφορά 4 παραγωγούς.

Οι δικαιούχοι έχουν στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του εκάστοτε Μέτρου.

Για τους ενδιαφερόμενους η χρονική υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών ορίζεται αποκλειστικά από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020.

Η ως άνω διαδικασία θα γίνεται ατομικά και μόνο ηλεκτρονικά από την μηχανογραφική εφαρμογή κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση