Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών
Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών

Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους των Δράσεων 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης του νερού από γεωργική δραστηριότητα» και 10.1.01 «Προστασία της άγριας ορνιθοπανίδας» ότι μετά και την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων απέστειλε προς εκκαθάριση και πληρωμή της ενίσχυσης προκαταβολής του 80% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς του έτους αιτήσεων 2020.

Το ποσό που αναγνωρίστηκε για την Δράση 10.1.04 αφορά 129 δικαιούχους και ανέρχεται σε 1.290.917,64 €. Αντίστοιχα, για την Δράση 10.1.01 αναγνωρίστηκε πόσο 661,08 € που αφορά 4 παραγωγούς.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του εκάστοτε Μέτρου.

Για τους ενδιαφερόμενους η χρονική περίοδος υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών ορίζεται αποκλειστικά από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020.

Η ως άνω διαδικασία θα γίνεται ατομικά και μόνο ηλεκτρονικά από την μηχανογραφική εφαρμογή κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πορεία Συλλογικοτήτων Βόλου για τον Βασίλη Μάγγο - https://t.co/N6aWQsNpkX -

  • Βελτιωμένη η επιδημιολογική εικόνα της χώρας - https://t.co/34CD42CEwY -

  • Εθελοντές Εν Τάξει - https://t.co/RzipsgXIoQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση