Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τροποποίηση της νομοθεσίας αδειοδότησης σταυλικών εγκαταστάσεων
Τροποποίηση της νομοθεσίας αδειοδότησης σταυλικών εγκαταστάσεων

Τροποποίηση της νομοθεσίας αδειοδότησης σταυλικών εγκαταστάσεων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων ενημερώνει τους φορείς των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων ότι δημοσιεύθηκε ο ν. 4711/2020 (Α΄145) ο οποίος τροποποιεί με τα άρθρα 4 και 16 τη διαδικασία του ν.4056/12(Α΄52) για την αδειοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων όλων των κατηγοριών.

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας διαδικασίας αδειοδότησης των κτηνο-πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων είναι η απλοποίησή της και η αυτής σε δύο διαδοχικά στάδια, που περιλαμβάνουν :
– την έγκριση ίδρυσης και
-την έγκριση λειτουργίας ή τη γνωστοποίηση λειτουργίας, ανάλογα με την περιβαλλοντική υποκατηγορία της κτηνοτροφικής δραστηριότητας

Επίσης, με το νέο νόμο δόθηκε έως 31-12- στην λήψη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας των υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που λειτουργούσαν πριν τις 12-03-2012.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να ανατρέξουν στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr, του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr ή/ και να επικοινωνούν με την Υπηρεσία μας στον τηλεφωνικό αριθμό 2421352408.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση