Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.
Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

 Tροποποιούνται από σήμερα Τετάρτη (06-02-2019) και ώρα 15.45 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα , στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τροποποιούνται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς :

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς , θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο ας (χ/θ 348+106 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μέσω της Οδού και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918).

 Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς :

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 352+918 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).
  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου ας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου, θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (331+686 του Π.Α.Θ.Ε.).
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση