Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων
Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Α.Θ.Ε.  λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Α.Θ.Ε. λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Τροποποιούντι πό σήμερα Τρίτη (12-02-2019) και ώρα 15.55 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν όλα τα Ι.Χ. επιβατικά , τα φορτηγά και τα λεωφορεία, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τροποποιούνται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς :
• Όλα τα Ι.Χ.Ε. , τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς , θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Π.Α.Θ.Ε.) προς την Παλαιά Οδό Λάρισας – Βόλου, στη συνέχεια θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Χάλκης – Πλατυκάμπου και μέσω δημοτικών οδών Πλατυκάμπου και αλήνης θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Αγιοκάμπου (κατεύθυνση προς Ομορφοχώρι) και ακολούθως μέσω της επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου (χ/θ 360+230), είτε μέσω της επαρχιακής οδού Λάρισας – Ευαγγελισμού θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ακολούθως στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο υρτώνης (χ/θ 365+500)

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς ΑΘΗΝΑ:
• Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς , θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 382+918 του Α.Θ.Ε.), θα κινούνται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Λάρισα), στη διασταύρωση Μελισσοχωρίου θα εκτρέπονται και μέσω δημοτικών οδών Μελισσοχωρίου, Πλατυκάμπου και Γαλήνης θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου από τη διασταύρωση Χάλκης – Πλατυκάμπου και ακολούθως θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 331+686 του Α.Θ.Ε.)

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση