Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Το Π.Σ. της ΛΑΕ χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα της αγροτιάς
Το Π.Σ. της ΛΑΕ χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα της αγροτιάς

Το Π.Σ. της ΛΑΕ χαιρετίζει τον μεγαλειώδη αγώνα της αγροτιάς

«Η μπορεί να νικήσει – αγώνας μέχρι την τελική νίκη»

Η μικρομεσαία από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη αγωνίζεται εβδομάδες τώρα για την επιβίωσή της, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες στόχο έχουν να την αφανίσουν.

Οι μεγάλες συγκεντρώσεις της αγροτιάς στο Σύνταγμα και η συμπαράσταση του λαού της Αθήνας αποτέλεσε μια σημαντική φάση της κλιμάκωσης του αγώνα τους και της συμπαράταξης τους με όλους τους εργαζομένους και τους ελεύθερους οι οποίοι αγωνίζονται και αυτοί ενάντια στο νόμο λαιμητόμο που ετοιμάζουν κυβέρνηση και για την του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

Η μαζική και δυναμική παρουσία της αγροτιάς στο Σύνταγμα παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να διασπάσει τον αγώνα τους και παρά τον άγριο αυταρχισμό, την αστυνομοκρατία και την ωμή αστυνομική , έδειξε ότι οι αγωνιζόμενοι είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν ακόμα περισσότερο τον αγώνα τους μέχρι να αναγκασθεί η κυβέρνηση να αποσύρει το αντιασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο και να πάρει πίσω τα φοροεξοντωτικά που έχουν ψηφιστεί με το δεύτερο και τρίτο μνημόνιο.

Η κλιμάκωση του αγώνα τους, η συμπαράταξή τους με όλο τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό και ο σαφής αντινεοφιλελεύθερος και αντιμνημονιακός προσανατολισμός του αγώνα τους, αποτελούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την τελική νίκη.

Η ΛΑΕ με όλες της τις δυνάμεις είναι και θα συνεχίσει με μεγαλύτερο δυναμισμό να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ακύρωση όλων των μνημονιακών μέτρων που εξοντώνουν και αφανίζουν την μικρομεσαία αγροτιά και συνολικά για την ανατροπή των μνημονίων και των μνημονιακών κομμάτων ώστε α ανοίξει ο δρόμος για προοδευτικές εξελίξεις για τον λαό και την χώρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση