Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Τεχνική σύσκεψη για επιτάχυνση διαδικασιών ένταξης των κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών  
Τεχνική σύσκεψη για επιτάχυνση διαδικασιών ένταξης των κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών   

Τεχνική σύσκεψη για επιτάχυνση διαδικασιών ένταξης των κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών  

 

Τεχνική σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό πραγματοποιήθηκε σήμερα για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης των νέων κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών.

 

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το πρωτόκολλο ενεργειών που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι προκειμένου να επωφεληθούν από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος.

Συμμετείχαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γιώργος Λαδόπουλος και στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Λάρισας και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της .

«Στεκόμαστε στο πλευρό των κτηνοτρόφων δίνοντας λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα για την επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης νέων κτηνοτρόφων στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών» δήλωσε ο Θεσσαλίας . «Ένα πρόγραμμα με μεγάλη σημασία για την Θεσσαλία, η οποία αριθμεί τον μεγαλύτερο αριθμό αιγοπροβάτων και βοοειδών στη χώρα. Σε με τις μας με αυτοματισμό, απλοποίηση και αποτελεσματικότατα εκπονήσαμε ένα πρωτόκολλο ενεργειών που δίνει τη δυνατότητα ένταξης στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών. Με πράξεις στηρίζουμε την ύπαιθρο και τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν, να επενδύσου και να παράξουν στον τόπο τους» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #σχολεία υπό #κατάληψη στη Μαγνησία #κατάληψη #σχολεία - https://t.co/yT5rWbpm2B -

  • Συνελήφθη 69χρονος οδηγός στον Αλμυρό #οδηγόςαυτοκινήτου - https://t.co/02rG7UPeZJ -

  • Διαδοχικοί μικροσεισμοί Ν/Δ του Βόλου #ασθενείςσεισμικέςδονήσεις - https://t.co/Aj4sT135Yi -

"Αλιεύοντας" την είδηση