Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου
Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 11.00 πμ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ, στην Α΄ ΒΙΠΕ .

 

Στη Γ.Σ. τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
-Λογοδοσία- Έκθεση διαχείρισης πεπραγμένων Δ.Σ. χρήσης 2017.
-Ανακοίνωση ς ορκωτών ελεγκτών χρήσης 2017.
-Ανακοίνωση ετήσιας ς Εποπτικού Συμβουλίου χρήσης 2017.
-Έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων χρήσης 2017.
-Απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Γ.Διευθυντού και Διευθυντού, καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.01.2017-31.12.2017.
-Έγκριση του προγράμματος δράσης και ς του Αγροτικού Συμού και του ετήσιου προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων για την χρήση 2018.
-Λήψη απόφασης για τον όγκο των προϊόντων αυτούσιων ή μεταποιημένων που πρόκειται να εμπορευθεί ο Αγροτικός Συμός Βόλου, βάσει του υ 8 του Ν4384/2016, για την περίοδο 2018.
-Τροποποίηση ύψους συνεταιρικής μερίδας.
– Τροποποίηση καταστατικού.
-Έγκριση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και του Κανονισμού Υπηρεσιακής Κατάστασης Προσωπικού.
– Διαχείριση κερδών της χρήσης 2017.
– Επικύρωση Μητρώου Μελών Συν/σμού-Καθορισμός αμοιβών και εξόδων των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
– Ορισμός ορκωτών ελεγκτών χρήσης 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους.
-Διάφορα.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της ς ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι τα δύο τρίτα (2/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Α.Σ.

Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική , χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (την Τετάρτη 16/05/2018) και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης.

Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση απαρτία υπάρχει, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης παρίσταται ή εκπροσωπείται σε αυτή το ήμισυ (1/2) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση