Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου
Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

Τακτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 11.00 πμ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ, στην Α΄ ΒΙΠΕ Βόλου.

 

Στη .Σ. τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
-Λογοδοσία- διαχείρισης πεπραγμένων Δ.Σ. χρήσης 2017.
-Ανακοίνωση έκθεσης ορκωτών ελεγκτών χρήσης 2017.
-Ανακοίνωση ετήσιας έκθεσης Εποπτικού Συμβουλίου χρήσης 2017.
-Έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων χρήσης 2017.
-Απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του .Διευθυντού και Διευθυντού, καθώς και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.01.-31.12.2017.
-Έγκριση του προγράμματος δράσης και ανάπτυξης του Αγροτικού Συν/σμού και του ετήσιου προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων για την χρήση 2018.
-Λήψη απόφασης για τον όγκο των προϊόντων αυτούσιων ή μεταποιημένων που πρόκειται να εμπορευθεί ο Αγροτικός Συν/σμός Βόλου, βάσει του άρθρου 8 του Ν4384/2016, για την περίοδο 2018.
-Τροποποίηση ύψους συνεταιρικής μερίδας.
– Τροποποίηση καταστατικού.
-Έγκριση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και του Κανονισμού Υπηρεσιακής Κατάστασης Προσωπικού.
– Διαχείριση κερδών της χρήσης 2017.
– Επικύρωση Μητρώου Μελών Συν/σμού-Καθορισμός αμοιβών και εξόδων των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.
– Ορισμός ορκωτών ελεγκτών χρήσης και καθορισμός της αμοιβής τους.
-Διάφορα.

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι τα δύο τρίτα (2/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του Α.Σ.

Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η Γενική Συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική συνεδρίαση, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας (την Τετάρτη 16/05/2018) και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης.

Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση απαρτία υπάρχει, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης παρίσταται ή εκπροσωπείται σε αυτή το ήμισυ (1/2) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση