Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Tα ονόματα των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 για τους νέους αγρότες
Tα ονόματα των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 για τους νέους αγρότες

Tα ονόματα των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1 για τους νέους αγρότες

Αναρτήθηκαν από την Θεσσαλίας oι 1.342 οι δικαιούχοι και 482 οι επιλαχόντες

Αναρτήθηκαν από την Θεσσαλίας τα ονόματα των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.1. «Ενισχύσεις εκκίνησης επιχείρησης από έους εωργούς» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20.

Όπως έγινε γνωστό 1.342 δικαιούχοι εντάσσονται στο , προϋπολογισμού 25,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί το τελευταίο ουσιαστικά βήμα πριν την έναρξη των πληρωμών των δικαιούχων (το 70% της πρώτης δόσης του μέτρου) το οποίο τοποθετείται στα τέλη του μήνα.

 

Όπως τόνισε με του ο Θεσσαλίας Κώστας : «Ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις από τις Υπηρεσίες μας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, του μέτρου 6.1 των νέων αγροτών. Στο εντάσσονται 1.342 δικαιούχοι ενώ υπάρχουν και 482 επιλαχόντες. Από την αρχή που είδαμε την μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των αγροτών επισημάναμε στο αρμόδιο Υπουργείο ότι ο προϋπολογισμός αυτός δεν θα καλύψει τις ανάγκες της Θεσσαλίας. ι' αυτό το λόγο ζητήσαμε να αυξηθεί. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε το πρόγραμμα αυτό να έχει προστιθέμενη αξία για την παραγωγή και βρεθεί λύση και για τους επιλαχόντες».

Με την ανάρτηση των πινάκων δίνεται η δυνατότητα ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων.

Η εξέταση των προσφυγών θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών.

Αναλυτικά οι πίνακες των «Δικαιούχων», «Επιλαχόντων» και «Απορριπτόμενων» βρίσκονται στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλία και στο link: http://www.thessaly.gov.gr/main.aspx?catid=71&e=1&d=15&g=2.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση