Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Tα αποτελέσματα των ενστάσεων του Υπομέτρου 6.3
Tα αποτελέσματα των ενστάσεων του Υπομέτρου 6.3

Tα αποτελέσματα των ενστάσεων του Υπομέτρου 6.3

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίς της Περιφέρεις ς  ανακοινώνει την απόφαση του περιφερειάρχη που αφορά στην 1η Τροπο της υπ. αριθμ. 1652/15-11-2019 απόφασης ανάρτησης πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν στα πλαίσια του υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014 – 2020 μετά την των εντάσεων που είχαν υποβληθεί .

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατατέθηκαν 486  ενστάσεων. Από τη διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων, 436 αξιολογήθηκαν θετικά, με συνολική δημόσια δαπάνη 6.104.000 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με:

  • Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π. Θεσσαλίας

  • Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ ς

  • Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας

  • Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ ς & Β. Σποράδων

  • Την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Τρικάλων

Η απόφαση έχει αναρτηθεί στην της Περιφέρειας Θεσσαλίας https://www.thessaly.gov.gr για πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση